Štampanje dokumenata

Fitek posluje na tržištu Baltika skoro 20 godina.

Kompanija je priznata i prepoznata na polju izrade finansijskih informacija u formi računa, faktura, izjava, izveštaja o dugovima, i drugih prilagođenih štampanih dokumenata, njihovog kovertiranja  i dostavljenja  u skladu sa klijentovim potrebama.

Koristimo poslednju tehnologiju i naše jedinstveno iskustvo u polju upravljanja podacima i njihovom obradom, primenjujući i razvijajući IT procese u automatizovanom štampanju. Obezbedili smo visok kvalitet štampe i kovetiranja, koristeći najbolju opremu renomiranih proizvođača širom sveta.

Ponosimo se važnošću koju pridajemo zaštiti podataka, trudeći se da dosegnemo najviši nivo poverljivosti. Striktno poštujemo pravne procedure vezane za zaštitu podataka i garantujemo da smo potpuno posvećeni obezbeđivanju najpouzdanije moguće usluge.

Takav stav nam je omogućio da na dnevnom nivou izrađujemo i distribuiramo milione dokumenata klijentima širom Evrope.

Mi smo pouzdani, brzi, prilagodljivi i iskusni pružaoci usluga digitalne štampe klijentima širom Evrope. Sa ogromnim iskustvom stečenim kako u privatnom, tako i u javnom sektoru, možemo Vam ponuditi rešenje za automatizaciju i optimizaciju dokumenata, pogoto isporuku računa i faktura, u skladu sa vašim potrebama.

S obzirom da je cena uvek premijum, mi Vam garantujemo konkurentne tarife pri odredjivanju cene. Molimo Vas da proverite naše tarife  i obratite nam se sa svim pitanjima.