30/05/2019

Upoznajte Fitek na događaju Money 20/20!

Fitek grupa, vodeći baltički i evropski pružalac fintech rešenja i elektronskog fakturisanja, učestvovaće na najvećem FinTech događaju u Evropi, Money 20/20 Europe, od 3. do 5. juna 2019. godine u Amsterdamu, Holandija. Money 20/20 je mesto na kojem će se okupiti zajednice koje se bave plaćanjima, FinTech uslugama i pružanjem finansijskih usluga radi izgradnje budućnosti industrije finansijskih usluga.

Fitek grupa već 20 godina pruža efikasna tehnološka rešenja sa ciljem optimizacije procesa prodaje i finansijskog poslovanja. Koristimo tehnologiju da bismo unapredili poslovnu efikasnost i preciznost naših klijenata, istovremeno delotvorno smanjujući upotrebu papira i ukupnu emisiju ugljen-dioksida u okviru organizacije.

Kako tehnologija i automatizacija mogu da pomognu vašoj poslovnoj efikasnosti i da vas učine predvodnikom održivosti u ovoj oblasti? Upoznajte nas na događaju Money 20/20, u Amsterdamu (Estonski paviljon, štand br. E100) da bismo zajedno istražili kako naši proizvodi (elektronsko fakturisanje, automatizacija finansijskih procesa, protok elektronskih faktura) mogu doprineti vašem poslovanju i pokrenuti promene!

Fitek je postao član Saveta stranih investitora (FIC) u Srbiji.

Više o tome

Fitek je pokrenuo evropski portal za elektronsko fakturisanje InvoiceGate.com, koji omogućava malim i srednjim preduzećima jednostavno i transparentno slanje i primanje elektronskih faktura. Portal za elektronsko fakturisanje je tehnološki napredna platforma modernog izgleda. Platforma omogućava korisniku da šalje i prima elektronske fakture na lokalnom nivou i širom evropske mreže Panevropska javna elektronska nabavka putem interneta – PEPPOL (Pan-European Public Procurement Online). Portal za elektronsko fakturisanje je pokrenut u Estoniji u junu 2019. godine.

Više o tome

Bilentisov izveštaj ,,Budućnost elektronskog fakturisanja 2019-2025” (The E-invoicing Journey 2019-2025), objavljen je 21. maja 2019. godine i obuhvata podatke o globalnim trendovima u elektronskom fakturisanju, primeni, analizi i statistici. Takođe izučava tehnologije u razvoju i predlaže oblasti na kojima još treba raditi.

Više o tome