Vesti

Najava za proleće: Fitek predstavlja novi portal za fakture malih i srednjih preduzeća

Više o tome

Fitek, baltička i evropska kompanija koja pruža usluge u oblasti finansijskih tehnologija i rešenja za elektronske fakture se proširila na tržište Velike Britanije. Firma je registrovana i njeni prvi zaposleni su počeli sa radom.

Više o tome

Shodno sve široj upotrebi elektronskih faktura, fin-tek kompanija Fitek, koja se bavi tehnologijama na polju finansija, vidi knjigovođe u značajnijoj ulozi u finansijskom sektoru, a ne kao one koji se bave jednostavnim unošenjem ulaznih faktura.

Više o tome

Automatizer finansijskih usluga i fin-tek kompanija, Fitek Grupa, je kupila 50% akcija srpske kompanije New Image, čime se na području Srbije i Bosne i Hercegovine otvara mogućnost pružanja usluga u oblastima elektronskih faktura i digitalne štampe. Kompanija će poslovati na novim tržištima pod Fitekovim imenom.

Više o tome

Fitek, vodeća kompanija na području Baltika i centralne Evrope u oblasti elektronskih faktura, postao je većinski vlasnik Litvanske firme Sistemų integravimo sprendimai (SIS), koja posluje uglavnom na tržištu Litvanije. Fitek Grupa će pristupiti elektronskoj razmeni podataka (EDI) i unaprediti pomenuti proces, kako u zemljama Baltika, tako i širom Evrope.

Više o tome

Saradnja Fiteka i LETA-e će omogućiti Narodnoj biblioteci da digitalizuje nekoliko miliona časopisa, knjiga i muzičkih partitura, nešto što Narodnoj biblioteci samoj ne bi pošlo za rukom u tako kratkom vremenskom roku (18 meseci).

Više o tome

Fitek, kompanija koja se bavi tehnologijama na području finansija je počela kao jedini partner Republike Estonije na polju fakturisanja. Počev od 20. juna, Fitek je preuzeo odgovornost na polju ulaznog i izlaznog fakturisanja institucija Vlade Estonije.

Više o tome

Baltički operator elektronskih faktura, Fitek, postao je jedina Baltička kompanija koja je stekla punopravno članastvo u EESPA-u (Evropska asocijacija provajdera u oblasti elektronskih faktura). U saradnji sa asocijacijom, izvršene su pripreme za prelazak na mašinsko procesuiranje faktura u 2018. godini.

Više o tome

Fitek, lider u oblasti automatizacije finansijskih procesa , na tržištu Baltika, dobio je novog generalnog direktora u Letoniji – Edgars Strazdsa, čija je profesionalna karijera , u prethodnom periodu , bila vezana za bankarski sektor.

Više o tome

Fitek Grupa , je preuzela udeo , u vlasništvu Slovačke firme , koja se bavi tehnologijama na polju finansija, SmartPost. To je još jedan korak u planu širenja Fitek Grupe. Fitek već izvozi svoje usluge na prostor skandinavskih zemalja, Nemačke i Poljske. Učešćem u vlasništvu SmartPost-a , Fitekovo matično tržište se iznova proširuje. Priključena kompanija će biti preimenovana u Fitek.

Više o tome

Od 15. Januara,Fitek kompanija, koja se bavi pružanjem tehnoloških usluga iz oblasti finansija, postaće prva koja nudi pan-Evropski model elektronskog fakturisanja , u zemljama Baltika.

Više o tome